fbpx
Шоу-бізнес

Китайські туристи поскаржилися у поліцію на оголену Регіну Тодоренко

Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, перебуваючи в США, вирішила поєднати приємне з корисним. У перервах між зйомками передачі «Орел і решка» виконавиця вирішила зняти свій новий кліп на пісню «Ліверпуль». І місце для цього обрала відповідне – Каньйон Антилопи. Ось тільки не врахувала Регіна Тодоренко однієї маленької деталі: це знамените місце щодня відвідують тисячі туристів. І на одну з таких груп співачка натрапила під час роботи.

«Для нас не могли повністю закрити цей екскурсійний майданчик, який практично цілодобово кишить туристами. Тому нам довелося знімати прямо під час екскурсій, розганяючи з вузької ущелини групу азіатських туристів, які масово бігали навколо мене з фотоапаратами», – розповіла співачка.

Для зйомок кліпу Регіна Тодоренко вибрала напівпрозоре плаття. Саме воно не сподобалося китайським туристам. Обурені зовнішнім виглядом артистки, вони поскаржилися на неї в місцеву поліцію. Туристи заявили, що в громадському місці розгулює оголена дівчина.

«Нам подзвонили і сказали, що за зйомку стягується штраф – 10 000 доларів. Потім приїхав інспектор, якому мені довго довелося пояснювати, що я була не гола і не намагалася нікого образити розпусними діями. З усіма цими з’ясовуваннями ми втратили багато часу і мало не пропустили захід сонця. Час у нас був розрахований до останньої секунди, але зйомки кліпу все ж завершилися благополучно», – резюмувала артистка.

Читайте також: