fbpx
Політика

Пакетного голосування за членів ЦВК не буде, – Парубій

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій обіцяє, що ніякого пакетного голосування за членів Центральної виборчої комісії не буде. Все виключно в рамках закону. Тобто, кожна кандидатура в сесійній залі буде обговорюватися окремо, і рішення по кожній людині теж буде прийматися окремо. Про це спікер парламенту заявив журналістам у четвер, 9 червня.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Читайте: Порошенко пропонує звільнити Охендовського і призначити 11 нових членів ЦВК

«Ніякого пакетного голосування за членів ЦВК бути не може. Подання щодо кожної кандидатури будуть внесені в зал Верховної Ради України окремою постановою », – сказав Андрій Парубій.

Читайте: Порошенко хоче встановити контроль над ЦВК, – Олег Ляшко

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко в зв’язку з закінченням терміну повноважень нинішнього складу ЦВК запропонував Верховній Раді призначити нових членів комісії. У свою чергу радикал Олег Ляшко заявив, що семеро кандидатів – це люди з оточення президента. Таким чином Петро Порошенко намагається встановити контроль над ЦВК.

Читайте також: