fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 7 червня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 7 червня 2016 року.

Терористи з ДНР готові почати переговори з Надією Савченко

Терористи з самопроголошеною ДНР заявили про готовність почати діалог з депутатом Верховної Ради Надією Савченко, яка заявила про те, що готова особисто проводити переговори з окупантами.

Джампьеро Вентура змінить Конте в збірній Італії

Федерація футболу Італії визначилася з наступником Антоніо Конте. Ним стане досвідчений італійський фахівець Джампьеро Вентура.

Геннадій Москаль розкрив махінації Віктора Ющенка

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль опублікував документи, які свідчать про корупцію екс-президента України Віктора Ющенка.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Сільвіо Берлусконі госпіталізований через проблеми з серцем

Як стало відомо, колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі був госпіталізований. Причиною тому послужили проблеми з серцем, про що повідомили представники очолюваної ним партії «Вперед, Італія!».

Став відомий календар УПЛ на сезон 2016/2017

7 червня в Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування календаря ігор на наступний чемпіонат України. Нагадаємо, що наступна першість буде проводитися за новим форматом. На цей раз в ньому візьмуть участь 12 клубів, і він пройде в два етапи.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Порошенко пропонує звільнити Охендовського і призначити 11 нових членів ЦВК

Президент України Петро Порошенко пропонує звільнити чинного голову Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайла Охендовського і ще 11 її членів.

Українські радіостанції хочуть зобов’язати регулярно давати в ефір гімн України

Як повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, Державний комітет телебачення і радіомовлення України підтримав його пропозицію розглянути можливість запуску в ефір гімну України вранці та ввечері. 

Читайте також: