fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 6 червня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 6 червня 2016 року.

Помер актор Олексій Жарков

У Росії після тривалої хвороби пішов з життя відомий актор Олексій Жарков.

Порошенко просить Олланда посприяти у видачі віз українцям на Євро-2016

Президент України Петро Порошенко звернувся до французького колеги Франсуа Олланда з проханням посприяти у видачі віз українським уболівальникам, охочим відвідати матчі чемпіонату Євро-2016, який стартує 10 червня у Франції.

Епатажна група KAZAKY припиняє своє існування

Епатажний колектив KAZAKY заявив про припинення своєї діяльності. Артур, Кирило, Артем і Олег, які підкорили публіку своїми епатажними виступами на підборах, вирішили стати сольними артистами. При цьому кожен з них не виключає, що KAZAKY колись може відродитися.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

СБУ запобігла ряду терактів на Євро-2016, – Василь Грицак

Як повідомив глава СБУ Василь Грицак, завдяки зусиллям українських силовиків вдалося запобігти ряду терактів, які планували напередодні, а також під час Євро-2016 у Франції.

Міносвіти України скоротить кількість завдань і збільшить час відпочинку в школах, – Лілія Гриневич

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич повідомила про те, що вже з вересня цього року планується ввести зміни, які стосуються освіти в школах. Зокрема, за її словами, мова йде про скорочення кількості завдань і збільшення часу відпочинку.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Шанувальників шокував вибір Олексія Воробйова в проекті «Холостяк»

На російському телебаченні завершився черговий сезон популярного шоу «Холостяк», головним героєм якого був відомий музикант Олексій Воробйов. У фінал шоу «Холостяк» вийшли Наталя Горожанова і Яна Аносова. Але жодна з них так і не змогла підкорити серце Олексія Воробйова настільки, щоб той відмовився від статусу холостяка. У підсумку Олексій Воробйов попрощався з обома фіналістками.

Титул «Міс США» вперше дістався представниці армії

Переможницею 65-го щорічного конкурсу краси в США стала 26-річна представниця американської армії Дешона Барбер. Дівчина стала першою представницею Збройних сил, якій вдалося завоювати титул «Міс США». 

Читайте також: