fbpx
Шоу-бізнес

Шанувальників шокував вибір Олексія Воробйова в проекті «Холостяк»

На російському телебаченні завершився черговий сезон популярного шоу «Холостяк», головним героєм якого був відомий музикант Олексій Воробйов. Кілька місяців глядачі спостерігали за тим, як музикант намагався побудувати своє особисте життя, і серед десятка претенденток вибрати одну-єдину. Але вибір молодого чоловіка шокував всіх шанувальників.

Читайте: Олексій Воробйов дістав творців шоу «Холостяк»

У фінал шоу «Холостяк» вийшли Наталя Горожанова і Яна Аносова. Але жодна з них так і не змогла підкорити серце Олексія Воробйова настільки, щоб той відмовився від статусу холостяка. У підсумку Олексій Воробйов попрощався з обома фіналістками.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Я прийшов сюди не отримати нові емоції і не зустріти гідну дівчину, а відчути. Цей проект подарував мені надію і віру в те, що справжня любов існує. Створити її своїми руками у мене не вийшло. Якби це можна було зробити, я б впорався», – пояснив своє рішення співак.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

По завершенню шоу «Холостяк» багато шанувальників почали обурюватися і звинувачувати музиканта в тому, що він використовував дівчат і проект для власного піару.

Читайте також: