fbpx
Шоу-бізнес

Івану Дорну відключили мікрофон на концерті в Москві

Український виконавець Іван Дорн виступив на музичному фестивалі Bosco Fresh Fest, який відбувся в минулі вихідні в Москві. Однак на фестивалі не обійшлося без казусів. Організатори відключили українському виконавцеві мікрофон, і той змушений був виступати без звуку. Своє рішення вони мотивували тим, що Іван Дорн зірвав розклад шоу і затягнув свій вихід на годину.

Організатори послалися на те, що концертний майданчик у них був орендований приблизно до 23 годин, і після цього вся апаратура повинна бути відключена. Природно Іван Дорн, який тільки о 22:30 вийшов до глядачів, через півгодини залишився без звуку.

Спочатку він почав обурюватися і просити організаторів включити мікрофон. Але наткнувшись на байдужість, швидко взяв ситуацію в свої руки. Співак запропонував шанувальникам співати разом з ним. Таким чином, Іван Дорн виконував свої хіти, а шанувальники в унісон підспівували йому. І тільки в фіналі виконавцю включили мікрофон, щоб він попрощався з глядачами.

«Я, в першу чергу, хочу сказати Москві «Спасибі!», поки включений мікрофон. Адже те, що тільки що було – у мене такого ще не було ніколи. Це напевно найбільш пам’ятний момент в моєму житті», – прокоментував Іван Дорн витівку організаторів Bosco Fresh Fest, після чого покинув фестивальну сцену.

Читайте також: