fbpx
Політика

Італія виступає за продовження санкцій проти Росії, – Сергій Алексєєв

Італія має власну позицію щодо санкцій проти Росії і регулярно піднімає перед європейською спільнотою питання доцільності їх продовження. Про це повідомив народний депутат України від фракції «БПП» Сергій Алексєєв за підсумками візиту до Італії.  

У той же час, за словами політика, в Італії є безліч проросійськи налаштованих політичних рухів, однак їм поки що не вдається домогтися зняття санкцій з Росії. Як розповів Сергій Алексєєв, в парламенті Італії вже 10 раз намагалися зареєструвати постанову про зняття санкцій з Росії, однак відповідну ініціативу не підтримують.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Під час цього візиту ми мали можливість спілкуватися віч-на-віч з італійськими колегами, донести їм свою позицію, аргументи і переконання в необхідності продовження санкцій проти агресора. Сподіваюся, що безпосередній контакт дасть свій результат. Наприкінці візиту ми почули позитивну позицію і відчули підтримку з боку італійських парламентаріїв в цьому питанні. А саме, що санкції будуть збережені до повного виконання Мінських угод з боку Росії», – констатував депутат.   

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Читайте: Європа може почати пом’якшення санкцій проти РФ з наступного року, – Володимир Ар’єв

Читайте також: