fbpx
Шоу-бізнес

Названо переможця шоу «Голос країни 6» (ВІДЕО)

На шоу «Голос країни 6» відбувся грандіозний фінал, в якому виступили четверо вокалістів: Інна Іщенко, Віталіна Мусієнко, Владислав Каращук і Павло Палійчук. Вони не тільки виконали улюблені композиції, але і виступили разом зі своїми зірковими наставниками.

Першим на сцені виступив Влад Каращук з піснею Pharrell Williams – "Happy". Після нього Інна Іщенко виконала драматичну композицію «Чарівна скрипка». Віталіна Мусієнко душевно заспівала українську пісню-реквієм «Журавлі». Завершив сольні виступи Павло Палійчук піснею «Соколята».  

Читайте: «Голос країни 6». Названо імена фіналістів шоу

За результатами перших виступів фінал покинув Владислав Каращук. Пізніше до нього приєднався Павло Палійчук. А дві дівчини зійшлися в бою за перемогу в шоу «Голос країни 6» .На результатами глядацького голосування, найбільше українцям сподобався виступ підопічної Святослава Вакарчука Віталіни Мусієнко. Саме їй дістався титул «Голосу країни» і головний приз – квартира в Києві.

Дівчина зі сльозами на очах подякувала всій команді проекту за те щастя, яке їй подарував «Голос країни», і побажала українцям, щоб в їхньому житті одного разу теж настав той «найщасливіший ранок».

Виступ переможниці проекту "Голос країни 6" (відео):

Читайте також: