Головні новини світу та України за 26 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 26 травня 2016 року.

Дональд Трамп став кандидатом в президенти США від республіканців

Претендент на висунення в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп отримав достатню підтримку від делегатів і тепер він зможе висуватися на вибори в листопаді.

У Канівському і Київському водосховищах заборонили ловити рибу

У Канівському і Київському водосховищах заборонили промисловий вилов риби. Рішення було прийнято комісією Київської облради з питань екології. За словами депутата Київської облради Олексія Дорошенко, заборона введена на два роки.

Облікова ставка знижена до 18% річних, – НБУ

Національний банк України знижує облікову ставку до 18% річних з 27 травня 2016 року. Про це йдеться в рішенні «Про регулювання грошово-кредитного ринку», опублікованому на сайті регулятора. У НБУ відзначили, що зниження облікової ставки стало можливим завдяки стійкій тенденції до уповільнення споживчої інфляції, яка узгоджується з інфляційними цілями на 2016 і 2017 роки.

Ембер Хьорд і Джонні Депп розлучаються

Related Post

Як стверджують західні ЗМІ, американська актриса Ембер Хьорд, що є дружиною відомого актора Джонні Деппа, подала на розлучення. Повідомляється, що причиною такого кроку послужили серйозні протиріччя у відносинах знаменитостей. Ембер Херд нібито подала заяву ще минулого понеділка.

СБУ заборонила Горбачову відвідувати Україну

Екс-президенту СРСР Михайлу Горбачову заборонено в’їжджати на територію України в найближчі п’ять років. Про це повідомила в соцмережі Facebook спікер СБУ Олена Гітлянська.

Ангела Меркель: "Санкції проти Росії поки збережуться"

Країни "Великої сімки" планують продовжити санкції проти Росії. З такою заявою виступила канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Джамала і Ніна Матвієнко удостоєні звання "Почесний громадянин Києва"

Рішенням Київської міської ради переможниця "Євробачення 2016" Сусанна Джамаладінова (співачка Джамала) і народна артистка України Ніна Матвієнко отримали звання "Почесний громадянин Києва"

Leave a Comment