fbpx
Кінотеатри

Джейк Джилленхол знову зніметься у режисера «Полонянок»

Як стало відомо, актор Джейк Джилленхол знову зніметься у режисера Дені Вільньова, з яким він колись працював над фільмами «Полонянки» і «Ворог». Повідомляється, що мова йде про екранізацію кримінального роману Ю Несбьо під назвою «Син», який був виданий в 2014 році.  

Книга розповідає історію рестлера Сонні Лофтуса, чия багатообіцяюча кар’єра руйнується, коли його батько, який працює поліцейським, здійснює самогубство. Смерть батька негативно позначається на Сонні, і, врешті-решт, він опиняється у в’язниці. Через 12 років після ув’язнення Сонні дізнається, що ж насправді сталося з його батьком. Йому вдається втекти, і він відправляється на полювання за людьми, які відповідальні за смерть батька.  

В даний час Дені Вільньов завершує роботу над своїм новим фільмом – «Історія твого життя», після чого повинен буде приступити до зйомок сиквела «Того, що біжить по лезу». Таким чином, до нового проекту за участю Джейка Джілленхола  він, швидше за все, приступить не раніше 2017 року.  

Слід зауважити, що романи норвезького письменника Ю Несбьо і раніше екранізувати. Одним з найбільш відомих проектів за його книжками є фільм «Мисливці за головами», який вийшов в 2011 році. Також нещодавно було завершено зйомки ще одного фільму за його книзі – «Сніговик», головну роль в якому виконав Майкл Фассбендер.

Читайте також: