fbpx
Економіка

Україна отримає 28 мільйонів доларів від США

Гуманітарна допомога США Україні у вигляді 28 млн доларів буде включати як регіони, які зараз підконтрольні уряду, так і регіони, які непідконтрольні уряду на сході України. Про це повідомив заступник директора-розпорядника Бюро у справах демократії, розв’язання конфліктів, і гуманітарної допомоги Американського агентства з міжнародного розвитку (USAID) Роб Дженкінс під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"У мене немає переліку всіх тих місць, куди підуть всі ці кошти, але це багато місць на сході, це і міста, і невеликі селища, це буде включати і ті регіони, які зараз підконтрольні уряду, і регіони, які непідконтрольні уряду", – повідомив Р.Дженкінс.

"Хочу додати, що гроші будуть йти через міжнародні неурядові організації та міжнародні гуманітарні організації, які займаються потребами людей", – додала заступник директора Бюро Державного департаменту США у справах народонаселення, біженців та міграції Ненсі Джексон.

Вона також додала, що буде здійснюватися моніторинг того, куди йтимуть гроші, щоб виключити корупційні ризики і розкрадання цих коштів.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: