fbpx
Інтернет

Сайт «Миротворець» поновить свою роботу

Представники сайту «Миротворець» вирішили відновити свою роботу. Про це йдеться в заяві на самому сайті.  

«Останній тиждень став для Центру «Миротворець» найважчим за весь час цієї підлої і підступної війни. Для того щоб ефективно оборонятися, нам довелося призупинити роботу сайту, але не свою роботу. І ось, в критичний для «Миротворця» момент, як і два роки тому на захист нашої Батьківщини, захищати нас прийшли ВИ: добровольці, військовослужбовці ЗСУ, НГ і прикордонники, кращі співробітники СБУ і МВС, Волонтери, прості люди, патріотично і проукраїнські налаштовані журналісти», – сказано в повідомленні.  

Читайте: Антон Геращенко закликав закрити кримінальну справу проти волонтерів проекту «Миротворець»

Представники сайту «Миротворець» впевнені, що всі події, які відбулися за останні 7 днів, пішли на користь нашій державі. Вони висловлюють подяку усім за підтримку діяльності сайту.  

«Безумовно, що при такій підтримці нашого народу, повноцінне функціонування сайту«Миротворець» буде відновлено найближчим часом. Ще раз дякуємо за таку потужну підтримку нашої діяльності в інтересах усього суспільства і за наданий захист», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, навколо сайту «Миротворець» розгорівся скандал. Представники сайту опублікували дані близько 5 тис. журналістів, які отримали акредитацію у терористів самопроголошеної ДНР.  

Журналісти поскаржилися на незаконність публікації їхніх персональних даних. Це призвело до того, що прокуратура почала розслідування "за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів", ЄС зажадав видалити дані акредитованих журналістів, а омбудсмен Валерія Лутковська попросила закрити сайт «Миротворець». Це все привело до його закриття.

Читайте також: