fbpx
Новини світу

Барак Обама – найгірший з усіх президентів США, – Дональд Трамп

Не так давно американський президент Барак Обама, виступаючи на випускній церемонії Ратгерського університету в Нью-Джерсі, розкритикував політику кандидата в президенти США Дональда Трампа. Зокрема, мова йшла про заборону мусульманам на в’їзд в країну. На думку Обами, такий крок є «зрадою американських цінностей».  

«І в політиці, і в житті невігластво не є гідністю. Це не означає кидати виклик політкоректності, це просто незнання того, про що говориш», – сказав він.  

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Ексцентричний Дональд Трамп в боргу не залишився, і відповів Обамі у себе в Twitter: «І в політиці, і в житті невігластво – це не чеснота. Це основна причина того, чому президент Обама є найгіршим президентом в історії США».

Читайте: Дональд Трамп виступає за знищення російських літаків-провокаторів  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що вибори президента США заплановані на вівторок, 8 листопада 2016 року. Барак Обама не може бути обраний на третій термін, тому крісло президента займе хтось інший. Основними кандидатами є мільярдер Дональд Трамп, сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс або екс-держсекретар Хілларі Клінтон.  

Читайте: Барак Обама сумнівається в можливості перемоги Дональда Трампа на президентських виборах

Читайте також: