fbpx
Політика

ЗСУ отримали п’ять зразків озброєння та військової техніки, – Оксана Гаврилюк

Станом на сьогодні, з початку року Збройні сили України прийняли на озброєння п’ять зразків озброєння та військової техніки. Про це під час брифінгу повідомила начальник управління комунікацій і друку Міністерства оборони Оксана Гаврилюк, передає кореспондент УНН.

"На сьогоднішній день для ЗСУ закупили і поставили 3 тис. 122 зразка озброєння і військової техніки та 58 тис. боєприпасів. На озброєння взяли 5 зразків озброєння та військової техніки", – повідомила Оксана Гаврилюк.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За її словами, згідно з державним оборонним замовленням, в цьому році ВСУ отримають більше 6 тис. одиниць озброєння і військової техніки та понад 2 млн боєприпасів.

"Державні підприємства продовжують поставляти в Збройні сили України нове і модернізоване озброєння та військову техніку. Так, в цьому році на виконання державного оборонного замовлення і річного плану закупівель Міноборони вже уклало 95 контрактів і додаткові угоди на більш ніж 3 млрд грн", – повідомила О.Гаврилюк.

Читайте також: