fbpx
Політика

Ослаблення санкцій буде провокувати РФ на нові «дії», – Андрій Парубій

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій наголошує, що ослаблення західними країнами санкцій проти Росії буде провокувати керівництво РФ на нові «дії».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час спільного підходу до журналістів разом з президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом.  

Читайте: Європа обіцяє ввести нові санкції щодо Росії через заборону Меджлісу

Парубій зазначив, що під час зустрічі подякував Аграмунту за ту підтримку, яку Україна та Верховна Рада отримують «в такий важкий для нашої держави час, коли доводиться одночасно і зі зброєю воювати за нашу незалежність, і проводити реформи в країні».  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Читайте: США вимагають від РФ вивести важке озброєння з Донбасу

«Я підкреслив, наскільки для нас критично важлива ця підтримка. І наскільки важливим для нас усіх є, щоб залишалася консолідація міжнародних зусиль по санкціям проти агресора, проти Російської Федерації. Я підкреслив, що будь-яке ослаблення санкцій лише спровокує агресора на нові дії», – сказав спікер.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Він обговорив з Аграмунтом план реформи українського парламенту і реформ в Україні в цілому. Було погоджено, що співпраця з ПАРЄ і надалі буде такою же тісною.

«І будемо вірити, що такою ж результативною», – сказав голова українського парламенту.

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: