fbpx
Політика

Порошенко просить ВР схвалити кандидатуру Луценка на посаду генпрокурора

Не минуло й півдня після того, як президент України Петро Порошенко підписав закон, що дозволяє призначати на посаду генерального прокурора людину без юридичної освіти, як у Верховній Раді зареєстровано вже нову постанову, що випливає з попередної. У документі глава держави просить парламент схвалити кандидатуру Юрія Луценка на посаду генпрокурора.

Читайте: ВР схвалила реформу ГПУ під Луценка

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Відповідно до пункту 25 частини першої статті 85, пункту 11 частини першої статті 106 та частини першої статті 122 Конституції України вношу пропозицію про надання згоди Верховної Ради України на призначення Юрія Луценка на посаду генерального прокурора України», – йдеться в документі.

Читайте: Ляшко про реформу ГПУ: Порошенко зробив ще один крок для узурпації влади

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Член комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук повідомив, що вже сьогодні на позачерговому засіданні профільний комітет розгляне це подання і прийме рішення щодо кандидатури Юрія Луценка на посаду генпрокурора.

Але навіть і без цього зрозуміло, що вже через день-два (якщо не сьогодні ввечері) Україна може отримати нового генпрокурора.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: