fbpx
Політика

Геннадій Москаль розповів про зустріч з Володимиром Гройсманом

 Сьогодні голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль прокоментував вчорашню робочу зустріч з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє кореспондент УНН.

 "Ми мали довгу розмову з прем’єр-міністром і досягли повного взаєморозуміння. Володимир Гройсман дав термін до 1 липня, щоб провести роботу з керівниками митної та прикордонної служб щодо відкритості та ефективності їх діяльності. Завтра, 12 травня, я збираю всіх керівників митниці, митних постів, прикордонників. Ми будемо говорити про те, що такого ліберального ставлення, як раніше, більше не буде. Ніхто не возитиме гроші до Києва, і від сірих схем керівництва з Києва теж ми позбудемося. Ці тези я завтра донесу відповідним керівникам. Якщо хтось буде помічений в непрозорій діяльності, це призведе до звільнення всього посту. Нехай стежать і за собою, і один за одним. Глава уряду має достатньо інформації про ситуацію в області, я теж нею володію", – зазначив Геннадій Москаль.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Також губернатор Закарпатської області прокоментував ситуацію з призначеннями на Закарпатській митниці, які мали місце в кінці квітня 2016 року.

 "Якщо ви з мене запитуєте, а призначаєте такі кадри, що за ними ростуть "золоті верби", то який у нас може бути діалог. Мене такими діями довели до точки кипіння і точки неповернення. Тому ми досягли згоди з главою уряду про спільні дії в регіоні. Тепер ми працюємо над наповненням бюджету, ніякі гроші в окремі київські кабінети чиновників ніхто із Закарпатської області більше возити не буде. Все буде накопичуватися в місцевому бюджеті. Позитивні зміни громадяни відчують в динаміці зростання бюджету області", – зазначив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Читайте: Геннадій Москаль повертається на роботу

Читайте також: