fbpx
Політика

Володимир Гройсман відмовився готувати подання про звільнення Москаля

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на спрямоване на його ім’я звернення від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з проханням про звільнення.  

«Щодо ситуації з контрабандою на Закарпатській митниці, про яку Ви пишете. Для мене не має ніякого значення, яка контрабанда йде через митницю – деревина, сигарети, горіхи, спирт або ще щось. Те, що ми повинні зробити – не вирішувати, яка контрабанда гірше, а зупинити будь-яку контрабанду взагалі. Говорив і повторюю – в кінці кінців, досить грабувати країну», – заявив Гройсман.  

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

За його словами, в першу чергу він має намір звернутися в СБУ і НАБУ з вимогою перевірити всі факти, що стосуються контрабанди, які були вказані в зверненні Геннадія Москаля.  

Також Володимир Гройсман додав, що не дозволить нікому спілкуватися з ним мовою ультиматумів і, незважаючи на прохання Геннадія Москаля, подання про його звільнення готувати не буде.  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Роботи, яку повинні зробити, і, сподіваюся, спільно – багато. Давайте разом закладемо нову традицію призначення керівних кадрів в митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію почнемо впроваджувати саме з Закарпатської митниці», – підкреслив глава уряду.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: