fbpx
Кінотеатри

Олден Еренрайк отримав роль молодого Хана Соло

Режисери Філ Лорд і Крістофер Міллер, що відповідають за постановку спін-оффу до «Зоряних війн», що розповідає про молодого Хані Соло, нарешті визначилися з виконавцем головної ролі. Образ персонажа, якого в оригінальній серії грав Харрісон Форд, в цей раз втілить на екранах 26-річний Олден Еренрайк, якого не так давно можна було побачити у фільмі братів Коен – «Хай живе Цезар!».  

Як відомо, на роль молодого Хана Соло розглядалися кандидатури багатьох молодих акторів, починаючи від новачків у світі кінематографа, закінчуючи зірками. У числі претендентів були Терон Еджертон з кінокоміксу «Кінгсман», Майлз Теллер, відомий за фільмом «Одержимість», Дейв Франко з «Ілюзії обману» та інші.  

Поки що деталі нового фільму про Хана Соло не розкриваються. Невідома навіть його назва. При цьому прем’єра проекту призначена на 2018 рік, а його зйомки стартують в січні наступного року.  

Слід зауважити, що ходять чутки про те, що молодий Хан Соло в виконанні Олдена Еренрайка може з’явитися вже в фільмі «Ізгой-Один», який також є спін-оффом до «Зоряних війн» і вийде на екрани цієї зими.

Трейлер до фільму «Ізгой-один. Зоряні війни: Історії»(відео):

Читайте також: