fbpx
Футбол

Мірча Луческу: «Було відчуття, що ми можемо пройти” Севілью “»

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поспілкувався з журналістами після півфінального матчу Ліги Європи проти іспанської "Севільї" (3:1). Нагадаємо, що в першій грі була зафіксована нічия 2:2. Таким чином, український клуб припинив боротьбу в турнірі.

"Як у Львові, так і тут, після першого тайму у мене було відчуття, що ми можемо пройти "Севілью". На жаль,"Шахтарю" не вистачило терпіння. У другому таймі потрібно було контролювати м’яч, а ми чомусь з перших хвилин кинулися вперед і привезли на свої ворота дві контратаки, які іспанці реалізували. Задоволений усіма хлопцями і тим, як ми виступили в Лізі Європи. "Шахтар" приніс достатньо очок в скарбничку України. Вважаю, що це протистояння ми програли не тут, а у Львові, оскільки в домашньому матчі все могли вирішити ще в першому таймі", – заявив румунський фахівець.

За словами наставника "Шахтаря", "Севілья" використовувала помилки його підопічних.

"Сьогодні була помилка Малишева. Помилка Максима цілком зрозуміла, нічого страшного в цьому немає. Мене більше засмутила гра команди в другому таймі. Ми почали неправильно діяти. Замість того щоб контролювати м’яч, ми намагалися з перших хвилин атакувати суперника, а попереду був цілий тайм", – додав він.

Читайте також: