fbpx
Кінотеатри

Роберт Дауні молодший може повернутися до сольних проектів про Залізну людину

В останній раз Роберт Дауні мол. з’являвся в сольному фільмі про Залізну людину в 2013 році. Фільм «Залізна людина 3» став найкасовішим сольним проектом студії Marvel, зібравши в прокаті понад один мільярд доларів. Деякий час ходили чутки про новий фільм про Залізну людину, проте ця інформація так і не підтвердилася. Були навіть припущення, що костюм Залізної людини перейде до іншого персонажу, проте цього досі не сталося.  

Після виходу третьої Залізної людини, контракт Роберта Дауні мол. передбачав участь актора лише в фільмах про Месників. Однак з тих пір багато чого змінилося. Так, наприклад, незабаром актора можна буде побачити в кінокоміксі «Перший месник: Протистояння». Крім того, він отримав роль в рімейку «Людини-павука».  

Сам Роберт Дауні мол. вже неодноразово давав зрозуміти, що не планує найближчим часом розлучатися з Залізною людиною. Воно і зрозуміло, враховуючи, що за цю роль він отримує зараз найбільші в Голлівуді гонорари. За один лише сиквел «Месників» він отримав суму близько 50 мільйонів доларів.  

У той же час потрібно визнати, що його участь з лишком окупається, оскільки фільми серії Marvel, в яких фігурує Залізна людина, впевнено переступають позначку в мільярд доларів.  

Зараз є всі підстави вважати, що навіть незважаючи на неймовірні гонорари, студія Marvel все ж повернеться до сольних проектів про Залізну людину. Це підтверджує і те, що даний герой починає з’являтися в інших кінокоміксах, крім «Месників».  

Сам Роберт Дауні мол. недавно заявив, що готовий до четвертого фільму про Залізну людину. Після цього відразу з’явилися чутки, що одним з трьох проектів Marvel, прем’єри яких призначені на 2020 рік, може стати якраз новий фільм про Залізну людину.

Трейлер до фільму «Перший месник: Протистояння» (відео):

Читайте також: