fbpx
Новини світу

Принц Гаррі розчарував школяра

Днями 31-річний принц Гаррі відвідав початкову школу в Беркширі (Англія), де поспілкувався з місцевими школярами. Діти були дуже раді зустрічі з членом королівської родини. Однак знайшовся один хлопчик, якого ця подія розчарувала.

Як повідомляють британські ЗМІ, дев’ятирічний школяр Трістан завжди захоплювався принцом Гаррі, і коли випала нагода безпосередньо поспілкуватися з кумиром, перше, що запитав хлопчик – чи стане Гаррі коли-небудь королем. Але несподівана відповідь засмутила малюка.

«По правді сказати, це питання хвилює всіх! Але ти повинен знати, що, найімовірніше, не стану», – відповів принц Гаррі.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Побачивши, як Трістан засмутився, член королівського сімейства поспішив його втішити і підбадьорити. Принц Гаррі розповів, що займається улюбленою справою, багато подорожує, допомагає нужденним і спілкується з людьми. В результаті хлопчик прийшов до висновку, що людина щаслива тоді, коли займається улюбленою справою. Але все ж мріяти коли-небудь побачити принца Гаррі на троні, не перестає.

«Я просто хочу, щоб Гаррі робив те, що він дійсно хоче. Мені здається, йому б сподобалося бути королем. Я б хотів бачити його на троні», – сказав наостанок учень.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Відзначимо, що принц Гаррі п’ятий у черзі на британську корону. Основним спадкоємцем королівського престолу є Чарльз, принц Уельський – старший син королеви Великобританії Єлизавети II. Після нього на корону претендують старший син принца Чарльза Вільям, його маленькі діти Джордж і Шарлотта. І тільки після них на корону може претендувати принц Гаррі. Але те, що він отримає її – малоймовірно.

Читайте також: