Мінські угоди мають альтернативу, – Олег Березюк

Лідер парламентської фракції «Самопоміч» Олег Березюк вважає, що альтернатива Мінським угодами існує. За його словами – це визнання окупації територій Росією та їхня ізоляція.  

Також Олег Березюк звернув увагу на те, що останні заяви з боку США є наслідком потужної пропаганди з боку Росії.  

«Адже те, що зараз обговорюється, це вимоги Росії. Росія хоче бачити особливий статус Донбасу і вибори на Донбасі, для того, щоб легітимізувати терористів і свою присутність в цьому регіоні, і більше цього – перетворити цю війну, яка до цих пір не визнана як війна, і цю окупацію у внутрішній конфлікт в Україні» , – підкреслив він.  

Related Post

Як вважає політик, імплементація Мінська-2 в тому форматі, який нав’язує Москва, призведе до того, що Україна зникне як суверенна держава.  

«Тому ми говоримо про альтернативу – визнання «окремих районів» Донбасу окупованими територіями. Далі – тимчасова ізоляція територій, для того щоб дати Україні шанс скріпитися економічно, мілітарно. У нас повинні бути власні інтереси, власного народу. Сьогодні ми повинні стояти на своєму, тому що це інтерес Росії, щоб Україна зникла і стала її васалом», – констатував він.

Leave a Comment