fbpx
Політика

Формат роботи ВР буде змінено, – Андрій Парубій

Формат роботи ВР незабаром буде змінено. Про це під час спілкування з європейськими донорами заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

За його словами, зараз йде робота над розробкою відповідного законопроекту, яким будуть внесені зміни в регламент парламенту.

"На жаль, регламент роботи ВР побудований таким чином, що деякі дні за задумом не можуть бути ефективними. Наприклад, п’ятниця, коли година запитань до уряду – і практично все", – сказав А.Парубій.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За його словами, законопроект практично готовий і розроблявся він після консультації з представниками парламентських фракцій. У законопроекті, зокрема, передбачено збільшення пленарних тижнів з двох до трьох, а також збільшення годин для дебатів з чиновниками (зараз для цього відведено 1 годину в п’ятницю).

Законопроект планують винести на розгляд після свят.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

"Протягом двох пленарних тижнів, а, можливо, і за скороченою процедурою – за тиждень, ми його проголосували б у другому читанні", – зазначив він.

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: