fbpx
Політика

Влада Києва продовжує працювати над покращенням у сфері надання адмінпослуг, – Віталій Кличко

Як нагадав мер Києва Віталій Кличко, столична влада вже відкрила 6 Центрів надання адміністративних послуг в приміщеннях райдержадміністрацій. Однак, за його словами, це ще не кінець, і робота над тим, щоб адміністративні послуги надавалися швидко і якісно, триває.  

«Ми відкрили 6 ЦНАП в приміщеннях РДА столиці. Створено новий департамент реєстрації майнових прав. Відвідувачі відзначають відсутність великих черг і той факт, що персонал в ЦНАП став більш ввічливим. Це все важливо, але цього недостатньо. Нам досі не вдалося повністю знищити систему, яка формувалася десятиліттями і яка призводить до значних корупційних ризиків», – підкреслив він.   

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Читайте: Антикорупційну програму Києва буде винесено на розгляд Київради в кінці травня, – Олексій Резніков  

Віталій Кличко зазначив, що будь-які спроби затягування процесу побудови нової системи надання послуг слід розцінювати, як саботаж або злочин.  

«Оскільки відсутність затвердженого переліку адмінпослуг – це пряме порушення законодавства. Відхилення від термінів надання послуг – це вимагання хабара. Надання послуг одночасно в ЦНАП та департаменті – це корупція», – сказав він.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Фото: media.novostimira.com

Читайте також: