fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Прокуратура подасть клопотання до суду щодо запобіжного заходу патрульному, який збив жінку на Дорогожичах

 Прокуратура міста Києва сьогодні подасть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу патрульному поліцейському, який на автомобілі збив жінку в столиці. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН повідомила прес-секретар прокуратури міста Києва Надія Максимець.

"Сьогодні прокуратурою буде внесено клопотання до Печерського районного суду міста Києва про обрання запобіжного заходу одному з патрульних, який перебував за кермом. Після цього суд після автоматичного розподілу визначить, який суддя буде розглядати", – повідомила Н.Максімец

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

"Сподіваюся, що сьогодні клопотання буде розглянуто. Цей документ має бути розглянутий судом невідкладно, але не пізніше 72 годин з моменту його надходження до суду. Клопотання стосується обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту патрульному на час досудового розслідування", – додала вона.

Нагадаємо, ДТП на Дорогожичах сталося 19 квітня. Патрульний автомобіль збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Пізніше жінка померла в реанімаційному відділенні ЛШМД.

Читайте також: