Головні новини світу та України за 21 квітня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 21 квітня 2016 року.

Місія МВФ має намір приїхати в Україну якомога швидше, – Гонтарева

Місія МВФ налаштована приїхати в Україну якомога швидше, повідомила сьогодні журналістам голова Національного банку України Валерія Гонтарєва.

"Я зустрічалася у Вашингтоні з Крістін Лагард (директор-розпорядник Фонду), Світовим банком. Можу вам сказати, що місія МВФ налаштована приїхати в Україну якомога швидше", – сказала Гонтарєва.

Верховна Рада не підтримала зміни до закону «Про прокуратуру»

В останні дні серед політиків активно обговорювався законопроект, спрямований на внесення змін до закону «Про прокуратуру». Зокрема, багато вказували на те, що даний законопроект насправді переслідує одну мету – забезпечити можливість призначення на посаду нового генерального прокурора лідера фракції «БПП» Юрія Луценка.

Related Post

Чубаров: "Рівень репресій в Криму значно зріс"

В останні кілька тижнів рівень репресій в Криму значно зріс. Таку заяву зробив голова Меджлісу кримськотатарського народу і народний депутат Рефат Чубаров.

"Останні кілька тижнів в Криму характеризуються дуже відчутним посиленням репресій і гонінь з боку окупаційної влади", – сказав він.

За його словами, наступне засідання суду з питання заборони Меджлісу має відбутися 25 квітня.

Біометричні паспорти отримали понад мільйон українців

Вже близько 1,3 мільйона громадян України отримали біометричні паспорти. Таким чином, в разі введення безвізового режиму з ЄС вони зможуть відразу ж скористатися таким правом.

Про це повідомляє Державна міграційна служба.

Leave a Comment