Головні новини світу та України за 19 квітня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 19 квітня 2016 року.

Парламент Нідерландів залишив в силі угоду про асcоціацію України та ЄС

Парламент Нідерландів не набрав голосів для скасування ратифікації угоди про асоціацію ЄС з Україною.

Пропозиція не змогла набрати більшості навіть незважаючи на те, що на прохання Соціалістичної партії голосування проходило не за партійним принципом як зазвичай, а поіменно – тобто помічник спікера парламенту назвав кожного депутата на прізвище, а той повинен був сказати "за" або "проти" .

Порошенко: "Савченко тимчасово припинила голодування"

Засуджена в РФ українська льотчиця і депутат Надія Савченко погодилася тимчасово припинити голодування.

19 квітня про це повідомив президент України Петро Порошенко. Нагадаємо, що сьогодні глава держави поспілкувався з Савченко по телефону.

На Донбасі знаходиться від 4 до 6 тис. кадрових російських військових, – Василь Грицак

Related Post

На тимчасово окупованій території Донбасу на сьогодні знаходиться від 4 до 6 тисяч кадрових російських військовослужбовців. Про це повідомив глава Служби безпеки України Василь Грицак у вівторок під час виступу в КПІ.

"Чисельність російських військових на Донбасі коливається. Взагалі ця цифра коливається від 4 до 6 тис. чоловік кадрових російських військових", – сказав В.Грицак.

У Рівному стартувала патрульна поліція, – Арсен Аваков

У місті Рівне стартувала патрульна поліція. Про це повідомив глава МВС України Арсен Аваков. За його словами, вже з сьогоднішнього вечора, 19 квітня, місто цілодобово охоронятимуть 20 екіпажів.

Як розповів міністр, в місті спостерігався великий конкурс на нові посади – 26 осіб на місце. При цьому середній вік тих, хто пройшов в патрульну поліцію, становить 25 років. З них – 81% мають вищу освіту, 22 пройшли АТО.

Стас Михайлов потрапив до лікарні

Співак Стас Михайлов госпіталізований в Ставрополі. Як повідомляють у Палаці культури і спорту, артист доставлений в лікарню ввечері 18 квітня.

Концерт «Я буду з тобою» повинен був початися 19.00.

Leave a Comment