fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 19 квітня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 19 квітня 2016 року.

Парламент Нідерландів залишив в силі угоду про асcоціацію України та ЄС

Парламент Нідерландів не набрав голосів для скасування ратифікації угоди про асоціацію ЄС з Україною.

Пропозиція не змогла набрати більшості навіть незважаючи на те, що на прохання Соціалістичної партії голосування проходило не за партійним принципом як зазвичай, а поіменно – тобто помічник спікера парламенту назвав кожного депутата на прізвище, а той повинен був сказати "за" або "проти" .

Порошенко: "Савченко тимчасово припинила голодування"

Засуджена в РФ українська льотчиця і депутат Надія Савченко погодилася тимчасово припинити голодування.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

19 квітня про це повідомив президент України Петро Порошенко. Нагадаємо, що сьогодні глава держави поспілкувався з Савченко по телефону.

На Донбасі знаходиться від 4 до 6 тис. кадрових російських військових, – Василь Грицак

На тимчасово окупованій території Донбасу на сьогодні знаходиться від 4 до 6 тисяч кадрових російських військовослужбовців. Про це повідомив глава Служби безпеки України Василь Грицак у вівторок під час виступу в КПІ.

"Чисельність російських військових на Донбасі коливається. Взагалі ця цифра коливається від 4 до 6 тис. чоловік кадрових російських військових", – сказав В.Грицак.

У Рівному стартувала патрульна поліція, – Арсен Аваков

У місті Рівне стартувала патрульна поліція. Про це повідомив глава МВС України Арсен Аваков. За його словами, вже з сьогоднішнього вечора, 19 квітня, місто цілодобово охоронятимуть 20 екіпажів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як розповів міністр, в місті спостерігався великий конкурс на нові посади – 26 осіб на місце. При цьому середній вік тих, хто пройшов в патрульну поліцію, становить 25 років. З них – 81% мають вищу освіту, 22 пройшли АТО.

Стас Михайлов потрапив до лікарні

Співак Стас Михайлов госпіталізований в Ставрополі. Як повідомляють у Палаці культури і спорту, артист доставлений в лікарню ввечері 18 квітня.

Концерт «Я буду з тобою» повинен був початися 19.00.

Читайте також: