fbpx
Політика

Путін повинен піти з посади президента РФ, – терорист Ігор Гіркін

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) запропонував Путіну залишити посаду президента РФ, щоб не нести відповідальність за полонених в Україні росіян.

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це Гіркін сказав на прес-конференції в Москві.

"Хтось із тих, хто недавно виступали у нас по телебаченню (Путін – ред.), не згадав взагалі про проблему росіян в світі і тільки промимрив про те, що він згоден на збройні сили ОБСЄ на території східних районів України, щоб припинити там нібито війну. На жаль, на чиновників – поганих чи хороших – звалювати це не можна. Він особисто несе відповідальність за все, що відбувається з російськими людьми, громадянами Росії, раз він президент Росії, а якщо він не хоче бути президентом Росії нехай так і скаже, тоді з нього ця відповідальність буде знята", – сказав Гіркін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Він заявив, що далі лицемірити неможливо, "тому що йде здача за межами Росії, яка плавно приведе до здачі росіян в самій Росії".

"Я вважаю, що російське керівництво проявляє видатну підлість по відношенню до росіян, які перебувають в ув’язненні в Україні", – сказав він.

За його словами, особливо разюче це виглядає в порівнянні з відношенням українського керівництва, яке прагне звільнити своїх полонених.

Читайте також: