fbpx
Політика

Причиною політичних криз є олігархічно-комерційні інтереси, – Олег Березюк

Як заявив лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк, олігархічні інтереси в парламенті перешкоджають впровадженню законодавчого регулювання діяльності окремих гілок влади.

За його словами, проаналізувавши кризи, з якими стикалися парламент, уряд та інші органи державного управління, можна відзначити, що їх причиною були не політичні розбіжності, а олігархічно-комерційні інтереси і способи перерозподілу  ринків.

Читайте також:  МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити так само

Також Олег Березюк звернув увагу на те, що на сьогоднішній день не вирішені дуже серйозні речі, пов’язані з гілками влади. Зокрема, процедура імпічменту президента і діяльність Кабінету міністрів.

«Тому уряд іноді робить те, що йому хочеться, а не те, що треба. Тому що немає закону про Кабінет міністрів, а якщо він є, він недосконалий», – підкреслив політик.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Читайте: Процедуру імпічменту президента потрібно врегулювати законодавчо, – Єгор Соболєв

Як він вважає, парламенту потрібно скористатися тим, що ситуація зараз більш-менш нормалізувалася, і прийняти законодавчі акти, які б унеможливили такі кризи в країні.

Читайте також: