fbpx
Кінотеатри

Кріс Пратт з’явиться у дилогії «Месники: Війна нескінченності»

Уже у травні відбудеться прем’єра нового кінокоміксу студії Marvel – «Перший месник: Протистояння», після чого режисери стрічки, брати Джо і Ентоні Руссо, займуться постановкою іншого кінокоміксу – «Месники: Війна нескінченності», який буде розділений на дві частини.  

Як вже відомо, головним злодієм майбутньої дилогії стане титан Танос у виконанні актора Джоша Броліна, який раніше з’являвся у фільмах «Месники» та «Вартові Галактики». Крім того, режисери розповідали, що протистояти йому буде майже сім десятків супергероїв, які раніше з’являлися в проектах Marvel.  

Незважаючи на те, що брати Руссо раніше не розкривали інформацію про те, хто саме з супергероїв з’явиться у фільмі, в цей раз вони все ж обмовилися про одного з них. За словами режисерів, у дилогії безсумнівно варто очікувати появи Кріса Пратта, який виконав роль Зоряного лорда в кінокоміксі «Вартові Галактики». При цьому слід зазначити, що прихильники вже давно допускали появу у фільмі не тільки Зоряного лорда, але і всієї команди Вартових.

Також брати Руссо додали, що в наступних «Месники» знову з’явиться Тор у виконанні Кріса Хемсворта, якого, на жаль, не буде в майбутньому «Першому меснику».  

«На момент старту подій «Війни нескінченності» Тор буде знаходитися в вкрай цікавому місці», – сказали режисери.  

Нагадаємо, що перша частина фільму «Месники: Війна нескінченності» відбудеться в травні 2018 року.

Трейлер до фільму «Перший месник: Протистояння» (відео):

Читайте також: