fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Дубцова зірвала концерт в Білорусі

Російська виконавиця Ірина Дубцова вирушила в концертний тур з новою програмою «Люби мене довго». Після кількох виступів в Росії співачка поїхала підкорювати Білорусь. Однак її виступ в Гомелі закінчився повним провалом – своєю поведінкою вона зірвала концерт в цьому місті. Вийшовши на сцену, Ірина Дубцова замість пісень почала щось невиразно розповідати, кидатися з одного кута сцени в інший.

Така неадекватна поведінка співачки викликала бурхливу реакцію у глядачів. Один за одним вони почали залишати зал, а хтось – навіть демонстративно рвати квитки на концерт прямо на очах у виконавиці. Один чоловік, не витримавши, підійшов до Ірини Дубцової і зробив їй зауваження в грубій формі.

«А навіщо ви таке погане слово сказали? Ось такий-от негідник. І як після такого виступати?» – відреагувала співачка, після чого покинула сцену і більше не поверталася. Після цього випадку шанувальники активно почали обговорювати поведінку улюблениці, списуючи все на випивку.

Однак менеджери співачки озвучили іншу версію зриву концерту в Гомелі – алергія на весняне цвітіння дерев. «У зв’язку із загостренням стану Ірини Дубцової, пов’язаного з сезонною алергією, якою співачка страждає кілька років і яка  викликала бронхоспазми, при яких порушується дихальна і розмовна функції, бувають важкі напади кашлю – співачка не змогла провести концерт в Гомелі. Несподіваним виявилося раннє цвітіння природи в Білорусі», – виправдовуються менеджери на сторінці Ірини Дубцової в Instagram.

Також вони попросили вибачення у шанувальників за зірваний концерт і пообіцяли повернути гроші за квитки.

Ірина Дубцова зірвала концерт в Білорусі (відео):

Читайте також: