fbpx
Політика

Гройсман розповів, яким буде його уряд

У разі свого призначення на посаду прем’єр-міністра України, Володимир Гройсман обіцяє, що уряд під його керівництвом буде публічним, відкритим і реформістським. А сам він готовий працювати 24 години на добу на благо України та  українців. Про це Володимир Гройсман заявив на погоджувальній раді Верховної Ради в понеділок, 11 квітня.

Читайте: «Вчинок Яценюка заслуговує на повагу», – Володимир Гройсман

«У разі, коли буде створено, як ви сказали, «уряд Гройсмана», цей уряд буде публічним, відкритим, ефективним, реформістським і буде здатним стабілізувати ситуацію в країні – раз. Відновити економічне зростання – два. Побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інститутами – три. Подбає і про аграріїв, і про шахтарів, і про пересічного українця», – сказав він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Володимир Гройсман додав, що новий прем’єр не повинен боятися відповідальності і діяти ефективно: «Треба зараз більшою мірою говорити про свою готовність брати на себе відповідальність і забезпечувати підтримку таких необхідних рішень, а за мною не заіржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу, і не один раз це доводив».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про свою відставку. Потенційним кандидатом на його крісло називають спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана. Той очолити український уряд не відмовляється.

Читайте також: