Головні новини світу та України за 7 квітня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 7 квітня 2016 року.

Опубліковані перші результати референдуму в Нідерландах

Попередні результати референдуму в Нідерландах по ратифікації угоди про асоціацію між ЄС і Україною говорять про те, що лише 38,1% учасників проголосували "за", а 61,1% виборців – "проти". 0,8% тих, хто проголосував не віддали свій голос ні за один з варіантів.

Явка на референдумі склала 32,1%, при цьому поріг явки, при якому референдум визнається дійсним, становить 30%.

Остаточні результати референдуму в Нідерландах будуть оголошені 12 квітня.

Віктор Лозинський вийшов на свободу

Вчора, 6 квітня, колишній народний депутат Віктор Лозінський вийшов на свободу, залишивши територію Бориспільської колонії. Про це повідомила начальник відділу взаємодії із засобами масової інформації Державної пенітенціарної служби України Катерина Денисюк.

"Його відпустили на підставі статті 81 Кримінального кодексу (умовно-дострокове звільнення від відбування покарання – ред.) … Так, його вчора звільнили. Він вже в колонії не знаходиться", – повідомила К.Денісюк.

Рейтинг ФІФА: Україна обганяє Росію

Related Post

ФІФА представила оновлений рейтинг, в якому збірна України змогла вийти на 22-е місце.

Завдяки двом перемогам у товариських матчах Україна випередила ряд суперників, серед яких і Росію, що йде 27-й, як і Польща.

Очолює рейтинг збірна Аргентини.

Мінфін займеться перевіркою правомірності соціальних виплат

Міністерство фінансів перевірятиме правомірність надання соціальних виплат переселенцям і жителям окупованих територій на Сході України. Про це в ефірі "5 каналу" заявив міністр соціальної політики Павло Розенко.

"Паралельно Мінфін запускає свій процес верифікації, який буде стосуватися не тільки вимушених переселенців. Вони в принципі збираються перевірити правомірність надання всіх видів соціальної допомоги. Ми це теж робимо щороку, фактично в щомісячному режимі, але щоб не було спекуляцій навколо того, що Мінсоцполітики саме себе перевіряє і начебто не зацікавлене в перевірці, вирішив Мінфін взяти на себе цю місію", – повідомив він.

Маколей Калкін йде з кінематографа

Американський актор Маколей Калкін йде з кіно.

"Я піду туди, куди мене занесе вітром", – заявив 35-річний актор, який отримав славу завдяки фільмам "Один вдома".

Незважаючи на те, що Калкін і так довгий час не був помічений в успішних проектах, його все ще впізнають на вулиці, тому актор "боїться" зайвий раз вийти з дому.

Leave a Comment