fbpx
Політика

Влада Києва активно працює над розвитком транспортної інфраструктури, – Віталій Кличко

Влада Києва продовжує працювати над розвитком інфраструктури в місті, щоб зробити українську столицю комфортним і сучасним містом. Відповідну заяву зробив мер столиці Віталій Кличко.  

За його словами, інфраструктура міста не може прийти в занепад за кілька днів – це результат того, що в місто протягом довгого часу не вкладали кошти. Тому, завдання чинної влади – працювати над розвитком інфраструктури міста.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як нагадав Віталій Кличко, з минулого року в Києві вже відкрито більше 30 нових парків і скверів. Робота в цьому напрямку продовжиться і в цьому році.  

«Також було відкрито 200 нових спортмайданчиків. В цьому році ми плануємо відкрити ще більше. І це лише кілька аспектів нашої роботи», – додав він.  

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Розповів мер і про ремонт доріг, звернувши увагу на те, що з 1600 кілометрів доріг, 90% потребують ремонту, а 60% з них – капітального. За його словами, є ділянки доріг, які не ремонтували вже 30 років.   

Крім того, ведеться робота над розвитком транспортної інфраструктури. Зокрема, йдуть закупівлі сучасних трамваїв, тролейбусів і автобусів.

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: