Нову коаліційну угоду практично узгоджено, – Вікторія Сюмар

Нова коаліційна угода практично узгоджена. Про це повідомила народний депутат України від фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар.  

«Ми вчора посиділи п’ять годин з прем’єр-міністром над доопрацюванням коаліційної угоди і готові  її пред’явити. Вона доопрацьована досить якісно на рівні того, що нам треба зробити», – сказала депутат.  

При цьому Вікторія Сюмар зазначила, що проводити позачергове засідання Верховної Ради заради цього поки що не планується. Зокрема через відсутність президента Петра Порошенка в країні. Передбачається, що голосування відбудеться наступного вівторка, 12 квітня.  

«Оскільки депутати зберуться тільки у вівторок, то, можливо, вівторок буде присвячений саме темі підписів і формування коаліції, яка подасть президентові кандидатуру прем’єр-міністра, яку він повинен внести до Верховної Ради», – підкреслила вона.  

Related Post

Також депутат додала, що їхня фракція виступає за те, щоб голосування з усіх питань проводилося в один день – одним пакетом.  

«Тобто щоб голосування і за прем’єра, і за склад Кабінету міністрів, і за спікера парламенту проходили всі в один день», – уточнила вона.   

Читайте: Гройсман: "Батьківщина" і "Радикальна партія" можуть увійти до нової коаліції

Leave a Comment