fbpx
Шоу-бізнес

Гвен Стефані розповіла, як пережила зраду чоловіка

Після зради чоловіка Гевіна Россдейла американська співачка Гвен Стефані подала на розлучення і впала в глибоку депресію. Вона довго не могла пробачити зраду самої близької людини. І тільки робота допомогла Гвен Стефані відшукати гармонію в собі і подолати життєві труднощі.

«Мені було дуже страшно, я була впевнена, що для мене все скінчено. Мені здається, найважче, що мені довелося зробити, – це змусити себе встати з ліжка і піти в студію», – розповіла в інтерв’ю виданню Vanity Fair виконавиця.

Гвен Стефані цілодобово просиджувала в студії, працюючи над новим альбомом. А коли записала сингл I Used To Love You, відчула якусь внутрішню легкість. Співачка відпустила минуле, пробачила екс-чоловіка і почала життя з чистого аркуша.

Нагадаємо, Гвен Стефані і Гевін Россдейл прожили в шлюбі 13 років. За цей час у них народилося троє синів – Кінгстон, Зум і Аполло. Але в один прекрасний момент Гвен Стефані дізналася, що протягом декількох років чоловік зраджує їй з нянею їхніх же дітей. Після цього співачка подала на розлучення.

Читайте також: