fbpx
Політика

«Депутати, що приєдналися до «БПП», не покидали коаліцію», – Олександр Третьяков

Як вважає народний депутат України від фракції «БПП» Олександр Третьяков, проведення дострокових виборів до Верховної Ради не доцільне . Цю позицію, за його словами, розділяють і інші депутати, тому окремі з них, хто залишився в коаліції, зараз вважають за необхідне приєднатися до якоїсь із фракцій.   

Читайте: До «БПП» приєдналися троє екс-депутатів «Самопомочі», – Сергій Лещенко  

«Хочу підкреслити, що народні депутати, які зараз вступають, зокрема, до фракції «Блок Петра Порошенка» не виходили з коаліції. Вони завжди залишалися в коаліції і ніколи не зраджували своїх виборців. Фракція «Самопоміч», наприклад, змінювала свою позицію і виходила з коаліції, а окремі народні депутати цієї фракції – ні», – підкреслив він.  

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як зазначив Третьяков, зараз стоїть мета зібрати 226 депутатів або більше, щоб сформувати нову коаліцію. При цьому він переконаний, що вже на цьому тижні ця задача буде виконана.  

«З фракцією Юлії Тимошенко «Батьківщина» у нас з’явилися різні цілі. У Тимошенко ситуативно збільшився рейтинг, і вона хоче перевиборів, щоб отримати замість 18 депутатів 25. Заради додаткових 7 депутатів Юлія Володимирівна готова всю Україну кинути на вибори», – сказав депутат.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Фото: media.novostimira.com

Читайте також: