fbpx
Політика

Віталій Кличко представив нового главу Святошинського району

Мер Києва Віталій Кличко сьогодні, 30 березня, представив нового главу Святошинського району – Володимира Каретка. Вручаючи йому відповідне посвідчення, Віталій Кличко нагадав, що попередній глава району, Ілля Сагайдак, показав дуже непоганий результат і тому потрібно тримати марку і не зменшувати обертів.  

«В минулому році Святошинський район демонстрував хороші результати, двічі ставав кращим за підсумками проведення місячника благоустрою. Також в Святошинському районі відкрили кращий в столиці Центр надання адміністративних послуг», – зазначив мер.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Віталій Кличко підкреслив, що Каретко, як новий голова районної адміністрації, несе відповідальність за вирішення всіх питань і проблем району.  

«Люди чекають змін. Нам потрібно показати не тільки нові обличчя, але і нову якість роботи, результативність. Ви як новий глава повинні показати приклад, як Святошинський район може працювати, а ми як столична влада будемо допомагати вам вирішувати ті проблеми, які є в районі. Ми завжди до ваших послуг. Але якщо не впораєтеся, моя реакція буде жорсткою», – резюмував він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Фото: media.novostimira.com

Читайте також: