fbpx
Політика

Гройсман: Ми по шию в проблемах, і через тиждень-два вони нас поглинуть

Україна по шию застрягла в проблемах, і якщо через тиждень-два вихід з політичної кризи в країні знайдений не буде, то ці проблеми повністю поглинуть українців. Про це, виступаючи на погоджувальній раді в понеділок, 28 березня, сказав голова Верховної Ради Володимир Гройсман. За його словами, політики повинні взяти на себе відповідальність за те, що відбувається в країні, чітко визначити проблеми і почати їх вирішувати.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Якщо хтось думає, що ми можемо відсидітися і нічого не робити, я хочу підкреслити, що сьогодні ми вже стоїмо по шию в проблемах, і якщо ми ще тиждень-два будемо тягнути, ці проблеми нас повністю поглинуть, і це будуть вже зовсім інші виклики для українців і для нашої країни», – заявив Володимир Гройсман.

Голова Верховної Ради зазначив, що сьогодні українці фактично живуть в агресивних умовах. І куди б вони не зверталися – освіта, охорона здоров’я, економіка, інфраструктура – все налаштовано неякісно і агресивно по відношенню до громадян України.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Тому Володимир Гройсман закликав нардепів відкинути політичні амбіції на задній план, і на цьому пленарному тижні ефективно попрацювати на благо українців, прийнявши необхідні законопроекти. Серед них – питання  вуглевидобувної галузі, а також національної безпеки і оборони.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: