fbpx
Політика

Яценюк: Я прийму будь-яке рішення, яке стабілізує ситуацію в Україні

 Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав нардепів нарешті вирішити політичну кризу в країні. Він, в свою чергу, готовий прийняти будь-яке рішення парламенту і піти у відставку. Але за умови, якщо будуть знайдені 226 голосів для підтримки нового уряду і буде представлена програма його діяльності. Про це Арсеній Яценюк заявив на засіданні уряду в п’ятницю, 25 березня.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Не я цю політичну кризу створював, але я вимагаю якнайшвидшого її вирішення. Персоналізація української політики призводить до втрати довіри до України, як усередині країни між громадянами, так і серед наших зовнішніх партнерів. Черговий раз наголошую: я прийму будь-яке рішення, яке стабілізує ситуацію і дозволить країні рухатися вперед», – заявив прем’єр.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Також Арсеній Яценюк закликав знайти 226 голосів, представити новий Кабмін, програму і реальну коаліцію, яка буде виконувати цю програму. Якщо ні, тоді підтримати діючий склад Кабміну. Нагадаємо, раніше спікер парламенту Володимир Гройсман заявив про готовність очолити новий Кабмін.

Фотоmedia.novostimira.com

Читайте також: