fbpx
Шоу-бізнес

Сергій Шнуров прокоментував вихід Аліси Вокс з «Ленінграда»

Солістка групи «Ленінград» Аліса Вокс вирішила покинути колектив і почати свій сольний проект. Лідер «Ленінграда» Сергій Шнуров неоднозначно сприйняв рішення дівчини. Свою позицію з цього приводу він озвучив на своїй сторінці в соцмережі. Сергій Шнуров заявив, що за власним бажанням з середніх співачок створює справжніх зірочок: придумує їм образ, матеріал, просуває. Пізніше у цих дівчат виникає міф геніальності, і вони починають бачити себе виключно сольними артистами.

«І саме через те, що ми непогано робимо свою справу, виникають претензії і невдоволення. Придумані мною і зроблені колективом Героїні міфу досить швидко і наївно починають самі вірити в свою Божественну природу. А з Богинями ми не вміємо», – зазначив Сергій Шнуров.

За словами лідера групи, «Ленінград» продовжить жити і радувати шанувальників новими хітами незважаючи ні на що.

«"Ленінград"– це те, що придумав і придумую я. Живу цим, як би пишномовно це не звучало. Те, що він змінюється і залишається тим самим несподіваним «Ленінградом», вважаю одним з головних своїх успіхів. Багаття на сцені повинен палити! І так буде не дивлячись ні на що», – заявив Сергій Шнуров.

Читайте також: