Генпрокуратура направила до суду звинувачувальний акт щодо Олега Царьова

Генеральна прокуратура України затвердила і направила до суду обвинувальний акт щодо Олега Царьова. Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.  

«Генеральною прокуратурою України затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за матеріалами спеціального досудового розслідування, яке закінчено Головним слідчим управлінням Служби безпеки України, стосовно колишнього народного депутата України О.Царьова по ч.2 ст.110 та ч.3 ст .109 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, дії спрямовані на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу)», – йдеться в повідомленні.  

Related Post

У ГПУ додали, що Олег Царьов звинувачується в тому, що в період з квітня по травень 2014 року, будучи народним депутатом України і кандидатом на пост президента України, він взяв участь у зборах проросійськи налаштованих громадян України, де публічно закликав їх до активних дій, спрямованим на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу, а також до зміни меж території та державного кордону України шляхом визнання самопроголошених «Донецької народної республіки» і «Луганській народної республіки» з використанням ЗМІ.  

Також Олег Царьов оголошений в розшук.

Leave a Comment