fbpx
Політика

Вікторія Сюмар спростувала заяву про те, що «Народний фронт» не підтримує «технократичний уряд»

Народний депутат України від фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар спростувала заяву Юрія Луценка про те, що «Народний фронт» нібито не підтримує «уряд реформаторів».  

Як вона нагадала, Арсеній Яценюк і «Народний фронт» взяли на себе відповідальність за всі непопулярні рішення, свідомо йдучи на падіння рейтингу і розуміючи, що в іншому випадку країну чекає фінансова і економічна катастрофа. За це, як зазначила Вікторія Сюмар, фракція лише отримала «удар» від партнерів по коаліції, які почали розхитувати ситуацію, щоб у зручний момент відсторонитися від непопулярного уряду.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Всі розмови про те, хто заважає призначити технократичний уряд, це не що інше, як бажання уникнути відповідальності, щоб завжди можна було сказати:«ну ми розуміли, що Гройсман не найкращий варіант, але «Самопоміч» та «НФ» завадили уряду реформаторів». Це як мінімум не по-партнерськи. Це бажання вічно уникати відповідальності. А постійні закиди на адресу один одного точно не сприяють партнерській роботі у Раді», – наголосила депутат.  

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За її словами, якщо «БПП» підтримує технократичний уряд, тоді їм слід публічно висунути кандидатуру Наталії Яресько на пост прем’єра і її програму.  

«Фракція« Народний фронт »не може мати позиції з питання, який навіть не обговорювала. Я особисто точно підтримаю таку пропозицію», – констатувала вона.

Читайте також: