fbpx
Шоу-бізнес

Помер син Френка Сінатри

У місті Дайтона-Біч (штат Флорида, США) помер син легендарного американського виконавця Френка Сінатри. Френк Сінатра-молодший помер у віці 72 років. Смерть настала через зупинку серця, повідомляють закордонні ЗМІ.

Відзначається, що Френк Сінатра-молодший повинен був виконати кілька пісень свого батька в Дайтона-Біч, але в останній момент виступ скасували через скарги виконавця на здоров’я. Френк Сінатра-молодший був доставлений в місцеву лікарню, де і помер.

Довідка: Френк Сінатра-молодший народився в сім’ї співака Френка Сінатри і його першої дружини Ненсі Барбато. У 19 років сина відомого музиканта викрали, зажадавши викуп у його батька. Через два дні Френк Сінатра-молодший повернувся додому, після того як його батько заплатив викрадачам 240 тисяч доларів. Пізніше злочинців зловили і посадили до в’язниці. Френк Сінатра-молодший пішов по стопах знаменитого батька і теж став співати. Спочатку виступав у невеликих клубах. Пізніше став гастролювати і навіть знявся в декількох телесеріалах і телешоу.

Читайте також: