fbpx
Футбол

Михайло Фоменко: “Нових імен у збірній не буде”

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко поспілкувався з журналістами на тему найближчих товариських матчів команди. Нагадаємо, в рамках першого збору національна команда планує провести два матчі:  24 березня в Одесі зі збірною Кіпру і 28 березня в Києві проти Уельсу.

"Чи будуть нові імена в збірній? Думаю, ні. У нас достатньо виконавців, в тому числі і молоді, яка стукає в двері основного складу. Але загадувати складно. У останньому турі, наприклад, отримав травму Євген Коноплянка, не може поки грати і Сергій Рибалка. Так що все можливо. найголовніше на найближчому зборі – зустрітися з командою і отримати всю необхідну інформацію. Результат? Звичайно, він важливий для нас. У футболі це найголовніше, в будь-якому поєдинку. Інакше – навіщо виходити на поле?", – вважає тренер.

Також Фоменко прокоментував ситуацію, яка склалася навколо українця Євгена Селезньова, який переїхав до російської "Кубані".

"Радити Селезньову менше говорити, а більше робити? Поради – це робота журналістів, а ми, звичайно ж, з Женею, якщо він приїде, поговоримо. Ми з усіма розмовляємо, але це наші внутрішні справи", – стверджує Михайло Фоменко.

Читайте також: