fbpx
Кінотеатри

Геррі Маршалл і Енн Гетевей планують зняти триквел фільму «Щоденники принцеси»

Режисер Геррі Маршалл, на рахунку якого такі проекти, як «Красуня» і «Наречена, що втекла», заявив про намір зняти триквел фільму «Щоденники принцеси», заснованого на книгах Мег Кебот.  

Слід зауважити, що Геррі Маршалл займався постановкою і перших двох фільмів серії, а головну роль в них виконувала актриса Енн Гетевей.  

За словами режисера, не так давно він зустрічався з актрисою і обговорював роботу над продовженням.  

«Ми зустрічалися з нею кілька тижнів тому і, схоже, що ми обидва зацікавлені в продовженні», – сказав він.  

При цьому Геррі Маршалл зазначив, що перш ніж приступати до роботи над проектом, потрібно буде почекати, поки Енн Гетевей народить дитину.  

«Зараз вона вагітна, тому нам доведеться почекати, поки народиться дитина. Після цього, я думаю, ми займемося фільмом», – підкреслив режисер.  

Нагадаємо, що перша частина фільму, що вийшла в 2001 році під назвою «Як стати принцесою», розповідала історію 15-річної дівчини з Сан-Франциско, яка дізнається, що її недавно померлий батько був принцом однієї з європейських країн, і вона є єдиною спадкоємицею трону.  

У 2004 році на екранах з’явився сіквел, який отримав у вітчизняному прокаті назву «Щоденники принцеси 2: Як стати королевою», в якому головна героїня готувалася до майбутньої коронації. 

Читайте також: