Дочка Пєскова порівняла російську освіту з пеклом

Дочка прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова Єлизавета вважає російську освіту марною і порівнює її з пеклом. До таких висновків дочка Пєскова прийшла, готуючись до іспитів у Франції, де вона зараз вчиться, і порівнюючи їх з іспитами в Росії.

«Готувалася зараз до іспиту з маркетингу і згадала, як приїхала 3 роки тому в Росію (не СРСР), щоб за рік пройти два і здати ЄДІ. Чесне слово це було пекло якийсь. Я думаю, що я не єдина, хто вважає, що систему освіти в Росії треба міняти. Вибачте, вони реально вважають, що корисно намагатися запхнути в себе всю інформацію, наявну в цьому світі, щоб потім після судного дня взяти і засунути два пальці в рот? Їжу потрібно правильно розподіляти на день і вживати корисності невеликими порціями», – вважає Єлизавета Пєскова.

Related Post

На думку дівчини, російських школярів «напихають» масою зайвої інформації, яка в житті взагалі не знадобиться. Та й форма подачі її викладачами нудна. Інша справа освіта в Європі. Вчителі в невимушеній атмосфері розповідають матеріал так, що їх годинами хочеться слухати, а не «залипати» в телефоні або спати.

«Чесно сказати, за рік в універі у Франції я дізналася більше, ніж за рік в школі і в МГУ в Росії. Нещодавно обговорювали з мамою, що діти в Росії знаходяться під постійним пресінгом, а в Європі все зроблено як весела, приємна, цікава гра … Мені здається, система освіти вбита », – резюмувала дочка Пєскова.

Leave a Comment