ЧС-2014. «Грати з Англією весь матч у відкритий футбол – це занадто сміливо», – Селезньов

Нападник дніпропетровського «Дніпра» та національної збірної України Євген Селезньов поділився враженнями від недавньої перемоги з рахунком 9:0 над збірною Сан-Марино. Український нападаючий також відповів на запитання про прийдешній матч проти Англії.

На думку Селезньова, в матчі проти Сан-Марино непогано зіграла вся команда. Форвард відмовився коментувати свою гру в тому матчі, додавши, що проти Сан-Марино всі відмінно зіграли. «Але якщо ми не обіграємо збірну Англії, при тому, що гідно зіграли з Сан-Марино, то сенс в цій перемозі? Зараз настрій хороший. Головне, щоб він і залишилося таким навіть після Англії», – зазначає форвард.

Related Post

На питання про те, чи готова збірна України грати з Англією у відкритий футбол, Селезньов відповів: «Думаю, занадто сміливо грати весь матч у відкритий футбол. Подивимося, як воно вийде. Все покаже гра».

Нагадаємо, що Україна у Львові обіграла збірну Сан-Марино з рахунком 9:0, встановивши тим самим новий рекорд за результативністю. Зараз Україна займає третє місце у відбірковій групі Н з 14 очками. На першому місці йде Англія з 15 очками в активі, а на другому – Чорногорія, яка також набрала 15 очок.

За матеріалами: championat.com

Leave a Comment